شبکه بهداشت و درمان شهرستان شوط
کارگاه آموزشی برای متصدیان کارگاههای شیرینی فروشی
با حضور متصدیان و کارکنان شیرینی فروشی و قنادی به همت واحد سلامت محیط و کار در 19 اردیبهشت 1403 در سالن اجتماعات شبکه شوط برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی، مهندس احمدی کارشناس مسئول واحد سلامت محیط و کار در این جلسه در ابتدا کلیاتی در خصوص اهمیت رعایت موازین بهداشتی در مشاغل مختلف و خصوصادر کارگاههای قنادی ارائه نمود.
در ادامه توضیحاتی در ارتباط با وظایف محوله به این واحد، سنجش با دستگاههای پرتابل، نمونه برداری از مواد غذایی در مراکز تهیه و توزیع و اقدامات قانونی صورت گرفته بیان داشت و در زمینه وجدان کاری و تعهدات اخلاقی در قبال مردم، رنگ های خوراکی و محدودیت های استفاده از آنان، روغن و نحوه نگهداری و استفاده صحیح از آن مطالبی ارایه نمود.