شبکه بهداشت و درمان شوط

برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید
  • 1403/02/20 - 10:06
  • - تعداد بازدید: 284
  • - تعداد بازدیدکننده: 278
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /Z367
شبکه بهداشت و درمان شهرستان شوط

کارگاه آموزشی برای متصدیان کارگاههای شیرینی فروشی

با حضور متصدیان و کارکنان شیرینی فروشی و قنادی به همت واحد سلامت محیط و کار در 19 اردیبهشت 1403 در سالن اجتماعات شبکه شوط برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، مهندس احمدی کارشناس مسئول واحد سلامت محیط و کار در این جلسه در ابتدا کلیاتی در خصوص اهمیت رعایت موازین بهداشتی در مشاغل مختلف و خصوصادر کارگاههای قنادی ارائه نمود.

در ادامه توضیحاتی در ارتباط با وظایف محوله به این واحد، سنجش با دستگاههای پرتابل، نمونه برداری از مواد غذایی در مراکز تهیه و توزیع و اقدامات قانونی صورت گرفته بیان داشت و در زمینه وجدان کاری و تعهدات اخلاقی در قبال مردم، رنگ های خوراکی و محدودیت های استفاده از آنان، روغن و نحوه نگهداری و استفاده صحیح از آن مطالبی ارایه نمود.

  • گروه خبری : آخرین اخبار,اطلاعیه
  • کد خبر : 5817
کلمات کلیدی
توران حبیبی
خبرنگار

توران حبیبی

تصاویر

تنظیمات قالب